logo podznacky.cz
www.podznacky.cz
e-mail: objednavky@podznacky.cz
Tel.: +420 602 52 77 99


Držák SPZ pro auto Česká republika stříbrná 3D se lvem

držák SPZ Czech republic

Držák SPZ pro auto, podznačník, podznačka, rámeček, podložka pod SPZ, Czech republic

model: se jménem státu, Česká republika se lvem, stříbrná 3D


Tyto podložky (držáky) SPZ s 3D potiskem vynikají vysokou flexibilitou, díky které nedochází při menších kolizích a nárazech k jejímu prasknutí, nebo ztrátě registrační značky. Barva odolává běžně používaným chemickým prostředkům v automobilovém průmyslu i běžnému mechanickému opotřebení (myčka, posypová sůl). Díky patentovanému zámku poskytuje ochranu proti ztrátě a odcizení SPZ. Umožňují rychlou, bezpečnou a jednoduchou instalaci a výměnu registrační značky. Chromový nástřik na prostorové liště vytváří exkluzivní vzhled a reklama na podznačkách se tak stává skvělým marketingovým nástrojem a současně i dalším designovým doplňkem vozidla.


Pokud se Vám naše podznačky líbí, můžete si objednat výrobu s vlastním nápisem a logem při minimálním odběru 100 párů (200 ks) !!! - volejte 774 22 77 88

Jsme firma AUTO Two M s.r.o. a zabýváme se prodejem a výrobou reklamních podložek pod SPZ (podznačka, držák SPZ) s 3D textem a logem, na které jsme získali obchodní zastoupení pro celou Českou republiku od rakouské firmy, která má za rok 2012 prodáno téměř 1 000 000 kusů podložek s 3D logem.

Jste dealer známé značky, nebo vlastníte firmu a uvažujete o praktické, levné a především účinné reklamě? Nabízíme Vám v této moderní době nejnovější technologii elegatních podložek pod SPZ, které jsou na vysoké úrovni a neudělají žádnému drahému vozu ostudu.

Výrobce u této podložky nemyslel jen na eleganci a krásu, ale jde o high-tech patentovaný produkt promyšlený do posledního detailu, počínaje jednoduchým umístěním registrační značky bez nutnosti otevírání podložky, přes velmi jednoduché vyjímání SPZ až po poslední detaily jako je sada plastových šroubů a matek ke každému páru držáků SPZ, které jistě v karoserii již nezrezaví.

Cena: 84,00 Kč (69,42 Kč bez 21% DPH)

Minimální počet pro objednání: 2 ks

Skladová dostupnost: skladem

Záruka: 2 roky

Odkaz pro nákup: https://www.podlozka-pod-spz.cz/2014

nebo https://www.podlozka-pod-spz.cz/drzak-spz-auto-ceska-republika-stribrna-3d-se-lvem